Бременост & Породување

bremenost&poroduvanjeЧеститки! Вие сте бремена!

Конечно патувањето започна. Збунети, среќни, со солзи радосници во очите…и сега, не знаете што понатаму.

Ние сме тука да Ви помогнеме. Ќе Ве водиме низ фазите на бременоста, цели 40 недели, недела по недела, ќе Ве советуваме како да бидете здрави, како да не ја зголемите телесната тежина повеќе од препорачаното, која храна треба да ја јадете, што е добро за Вас, а што не е, и на крај…Ве подготвуваме за породување, најсреќниот момент во Вашиот живот…доаѓање на Д-денот.

Уште еднаш честитки од нас и секако тука сме да помогнеме при избор на најубавото име за Вашето бебе!