Видео: Не го врзувајте детето во седиште за кола со зимска јакна

Грижа и нега Дете Предбременост

Во текот на зимскиот период, кога се возите во автомобил, нормално е децата да седат со јакна, како што седеле до сега, но откако ќе го гледате видеото, веруваме дека ќе почнете да ги применувате советите кои ги даваат стручните лица, учесници во ова видео.