Дете

deteВеќе го прославивте првиот роденден. Малото бебе веќе станува детенце кое знае што сака, почнува да покажува она што му треба на еден интересен начин и на еден свој јазик, кој само најблиските ќе можат вистински да го разберат.

Мама и тато сé уште имаат безброј прашања. Како да се одвикнете од пелени, како да ја фрлите цуцлата лажалка, конечно дојде времето за нокшир, почнавте да јадете сами, здрава храна, за здраво детство, здрави напитоци

Ние Ви нудиме многу информации за однесувањето, како и за воспитувањето на Вашето дете, ќе растеме и ќе се развиваме заедно, ќе ги учиме првите букви заедно, ќе се учиме како да бидеме дисциплинирани и како да ги слушаме мама и тато…ќе дадеме уште многу други одговори на Вашите прашања.

Време е за на училиште!!!

Припремете ги вашите деца за почетокот на новата учебна година

Правилно носење на училишниот ранец

Шест прашања кои треба да ги поставите на детето кога ќе се врати од училиште

Дали вашето дете е подготвено да остане само дома