Детско катче

АЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ!

Испраќајте ги на kontakt@moebebe.com.mk

  • Омилените песнички на вашите дечиња,
  • Најубавите цртежи од вашите мали уметници,
  • Фотографии од најубавите детски насмевки, фотографии од најштосна поза (со самото испраќање на фотографиите, вие, како родители, го одобрувате нивното објавување)
  • Омилените вкусни јадења на кои не можат да одолеат вашите деца