Мамино катче

Ајде мамички, раскажете ја својата приказна, споделете го своето искуство, дајте совет на некоја неискусна мамичка, помогнете си меѓу себе и дружете се!

Секој месец ќе објавуваме тема на која ќе можете да ни пишувате.

Тема за месец мај:

Како ги изгубив килограмите после бременоста?

Раскажете како се храневте, дали вежбавте, споделете го вашиот метод  за витка линија, помогнете им на другите мамички да ослабнат. Може да пратите и фотографија од вашиот изглед пред/потоа.

Праќајте е-маил на kontakt@moebebe.com.mk

Важно: со самото испраќање на содржината на текстовите, вклучувајќи ги и вашите фотографии, вие, го одобрувате нивното објавување.