Татино катче

Ајде татковци, раскажете некоја интересна случка , споделете го своето искуство, дајте некој совет за неискусните татковци, дружете се!

Секој месец ќе објавуваме тема на која ќе можете да ни пишувате.

Тема за месец мај:

Како ги поминувате попладневните часови со своите деца?

Раскажете како си играте, дали учите нови работи низ игра, споделете ги вашите тактики на воспитување, дали сте строг родител. Можете да испратите и фотографија од Вас и Вашето дете.

Праќајте е-маил на kontakt@moebebe.com.mk

Важно: со самото испраќање на содржината на текстовите, вклучувајќи ги и вашите фотографии, вие, го одобрувате нивното објавување