Пред Бременост

Pred bremenostВреме е за бебе!

Пред да се впуштите во авантурата на „making my baby”, сигурно Вие и Вашиот партнер сте се запрашале: што, како и кога е идеално време да почнете да го планирате своето семејство.

Ние постоиме за Вас!

Ќе Ве советуваме и ќе Ви кажеме се што треба да знаете, од тоа колку време вообичаено е потребно да се забремени, што ќе Ви помогне полесно да забремените,  кога е идеално време за секс, кога настанува овулацијата, кои се плодни денови…како се зачнува, проблеми со плодност, рани знаци на бременост и уште многу други информации кои ќе Ви помогнат полесно и побрзо да си го остварите сонот кој е најважен за секој млад брачен пар.

 

Ви ја посакуваме се најдобро…бидете среќни и сакајте се, тоа е вистинскиот пат до остварување на својот сон!